Rumah > Pengilang > Virtium Technology Inc.
Virtium Technology Inc.

Virtium Technology Inc.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Virtium adalah pembekal berasaskan penyelesaian SSD dan produk memori industri tertanam kepercayaan OEM untuk rangkaian mereka, komunikasi, perindustrian, hiburan dalam penerbangan, pengangkutan, permainan dan aplikasi sistem pemantauan mudah alih. Virtium unggul di kedua-dua penyelesaian pertama ke pasaran dan kesinambungan sokongan berterusan untuk produk legasi yang memenuhi prestasi, beban kerja dan keperluan penggunaan produk para pelanggannya. Virtium dikenali sebagai inovator teknologi penyimpanan dan memori.
Virtium adalah daya penggerak dalam kemajuan berterusan SSDs dan modul memori tertanam yang menyampaikan keupayaan, faktor bentuk, suhu lanjutan, peningkatan lonjakan dan konfigurasi yang membantu OEM bersaing dengan jayanya. Sesetengah syarikat terbesar di dunia adalah pelanggan Virtium yang lama dan termasuk Alcatel-Lucent, Boeing, DRS Technologies, Emerson, Freescale, General Dynamics, General Electric, IBM, Intel dan Radisys.
Virtium mempunyai pengetahuan mendalam tentang OEM sistem tertanam & rsquo; keperluan untuk konsistensi produk, kebolehpercayaan yang tinggi, bekalan jangka panjang dan inovasi produk. Menawarkan produk penyimpanan dan memori yang lengkap, Virtium merupakan antara yang pertama yang menawarkan penyelesaian utama, sambil menyokong beberapa kitaran hayat produk terpanjang dalam industri. Menggunakan sokongan jualan dan proses reka bentuk kerjasama, Virtium menjadi rakan sejati dengan pelanggannya dengan memenuhi keperluan khas seperti suhu lanjutan atau ujian khas yang pengeluar tidak memfokuskan pada pasaran tertanam tidak dapat menyediakan.
Beribu pejabat di Southern California, Virtium adalah sebuah syarikat teknologi kewangan yang dipegang secara persendirian, dengan keuntungan yang ditunjukkan di setiap suku selama enam tahun yang lalu dan disenaraikan oleh Inc. Magazine sebagai salah satu daripada 500 syarikat swasta yang paling pesat berkembang. Kemudahan-kemudahan Virtium di seluruh dunia telah disahkan kepada piawaian kualiti ISO 9001 dan AS9100 terkini, dan syarikat itu mempunyai operasi di seluruh Amerika Utara, Eropah dan Asia. Yang paling penting, infrastruktur syarikat itu dioptimumkan untuk memberikan pelanggan nilai penyelesaian tertinggi industri yang melindungi OEM dari produk yang konsisten dan cabaran kelayakan menggunakan produk gred pengguna.
Dalam dunia yang penuh dengan pembekal komoditi, Virtium menonjol dengan menyampaikan gabungan produk berkualiti tinggi, tertumpu tertumpu, sokongan teknikal dan kitaran hayat produk terpanjang industri.

Kategori Product

Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)(3 products)

Supplies Power - Lembaga Mount(1,065 products)

Kad memori, Modul(369 products)

Litar Bersepadu (IC)(1 products)

Produk berkaitan