Rumah > Soalan Lazim

Soalan Lazim

Menu Pantas
Apakah YIC-Electronics.com?
Di manakah berasaskan YIC International?
Bagaimanakah saya menggunakan utiliti Bahagian Carian anda?
Apakah kad garis kuat anda?
Bagaimana untuk membuat pesanan?
Tidak ada harga di halaman produk - Apa yang saya buat?
Apa cara penghantaran yang boleh disokong?
Apakah kaedah pembayaran yang anda tawarkan?
Bolehkah saya mendapatkan istilah bersih?
Apakah jaminan di bahagian yang anda jual?
Bolehkah saya mencipta akaun baru di laman web?
Apa jam kerja pejabat anda?

Apakah YIC-Electronics.com?

YIC-Electronics.com milik YIC International Co., Limited. YIC-Electronics.com di mana anda boleh mencari komponen elektronik dengan cepat. Sejak dilancarkan pada tahun 2008, kami mempunyai inventori komponen elektronik, Jumlah saham, yang bernilai lebih daripada 460 000 item, diperoleh daripada pengeluar komponen elektronik dan ejen yang diberi kuasa. Semua produk ini boleh didapati untuk memenuhi segera. Semua bahagian adalah jaminan 100% baru asli dengan fungsi yang sempurna.

Di manakah berasaskan YIC International?

Kami adalah pasukan lebih daripada 28 profesional yang berpangkalan di lokasi di Hong Kong. YIC Sejak 2008. Kami percaya: Kualiti adalah jiwa kita.
Apakah kad garis kuat anda?

Bagaimanakah saya menggunakan utiliti Bahagian Carian anda?

Kami telah membuat pencarian inventori kami dengan pantas dan mudah dari mana-mana sahaja di laman web kami. Pada mana-mana laman web YIC-Electronics.com teratas, Cukup masukkan nombor bahagian anda dan klik "Carian". Anda akan mendapat satu set hasil, cari bahagian yang anda cari. Kemudian anda boleh menyerahkan Permintaan Untuk Petikan atau RFQ dalam talian, Aset jualan YIC kami akan menghubungi anda tidak lama lagi dengan harga dan penghantaran melalui E-mel.

Apakah kad garis kuat anda?

Kami istimewa untuk cip IC & Modul IGBT Pengedar Komponen Elektronik.
Jenama pengedaran IC: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, MICROSEMI, XILINX, Peranti Analog, ALTERA, TI, LATTICE, Broadcom, MAXIM, ATMEL, LINEAR, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL, INTERSIL, AVAGO , PMC dan Lebih.
IGBTs / FETs Moduls: SEMICRON, EUPEC, INFINEON, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC dan Lebih.

Bagaimana untuk membuat pesanan?

Dengan menghantar RFQ / Quote dari laman web dengan mengisi borang dengan senarai bahagian pertanyaan dan maklumat kenalan anda, atau E-mel RFQ ke Info@YIC-Electronics.com, jualan kami akan menghubungi anda melalui e-mel dengan sebut harga kepada anda, selepas pengesahan semula pesanan anda atau pesanan yang diluluskan, sila hantarkan pesanan yang diluluskan atau mengesahkan berita kepada jualan kami dengan maklumat penghantaran, istilah jualan kami akan menghantar invois Proforma dengan maklumat bank kami kepada anda. Sila ingat untuk menunjukkan nombor bahagian yang tepat, kuantiti dan pengilang yang diperlukan.

Tidak ada harga di halaman produk - Apa yang saya buat?

Anda boleh menghantar RFQ / Quote (URL: https: // www. yic-electronics.com / RFQ-Quote.htm ) Bertanya dalam Talian atau Panggil Kami atau E-mel Kami di Info@YIC-Electronics.com untuk menyemak semula harga dan maklumat stok. Kami akan menawarkan sebut harga kami untuk anda dengan cepat dan selepas perintah pengesahan anda, kami akan menghantar invois proforma kami untuk anda membuat pembayaran.

Apa cara penghantaran yang boleh disokong?

Kami menghantar di seluruh dunia menggunakan kurir antarabangsa seperti DHL, FedEx, UPS, TNT dan EMS atau mel HongKong. Biasa kami akan menggunakan DHL / FedEx. Kita juga boleh menggunakan akaun pengangkutan klien. Masa penghantaran standard adalah 1-4 hari perniagaan (biasanya 2-3 hari) bergantung pada destinasi. Kaedah penghantaran lain boleh dibincangkan. Kami berusaha untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan.
Lebih terperinci: URL: https: // www. yic-electronics.com /shipment-way.htm

Apakah kaedah pembayaran yang anda tawarkan?

Kami menerima pembayaran pindahan terlebih dahulu untuk pesanan pertama pelanggan baru. Kaedah pembayaran: Pemindahan Kawat / Pemindahan Telegraf (T / T) ke akaun HSBC kami, Western Union, PayPal (Kad Kredit). Kami menerima cara pembayaran lain untuk pelanggan khas. Janji Bersih hanya untuk pelanggan kerjasama jangka panjang. Mengenai bayaran Bank: Caj Bank Wire Transfer USD15.00 hingga USD30.00, HK HSBC kepada HK HSBC, tidak memerlukan sebarang caj. Sila ambil perhatian bahawa kami menerima bayaran dalam USD dan EURO, GBP, HKD.
Lebih terperinci: URL: https: // www. yic-electronics.com /payment-way.htm

Bolehkah saya mendapatkan istilah bersih?

Kami mempunyai sejumlah besar pelanggan yang terdiri daripada pelanggan berulang yang berterusan untuk pembeli satu masa. Terma Bersih boleh diperluaskan untuk mengulangi pelanggan setelah sejarah pembayaran berjaya dengan kami.

Apakah jaminan di bahagian yang anda jual?

Kami menjamin kualiti selama 60 hari atau lebih lama, kerana bahagian-bahagian yang dihantar. Semua bahagian kami datang dengan Sijil Kesesuaian kami sendiri yang menjamin bahagian-bahagian akan memenuhi semua spesifikasi pembuatan. Semua bahagian akan diperiksa dan memastikan 100% bahagian asal baru sebelum penghantaran. Sekiranya bahagian-bahagian yang anda terima tidak memenuhi spesifikasi, sesuai dan fungsi pengeluar, kami akan menggantikan bahagian atau mengembalikan wang anda. Dasar kami ialah: Jika bahagian ditolak pada pemeriksaan masuk atas alasan tidak berfungsi, anda perlu menghubungi kami dalam masa 15 hari perniagaan untuk meminta RMA. Sekiranya anda mengalami kegagalan atau masalah dengan bahagian semasa pengeluaran, pemasangan atau ujian, sila hubungi kami:Info@YIC-Electronics.com Bolehkah saya mencipta akaun baru di laman web?

Anda boleh membuat dan menggunakan "Akaun Saya" untuk Mendaftar atau Masuk dan Halaman laman utama. Di sana anda akan menemui senarai pertanyaan anda dan mengedit maklumat hubungan dan maklumat penghantaran anda.

Untuk sebut harga, kami akan menghantar E-mel kepada anda, supaya anda boleh mendapatkan maklumat lebih terperinci. atau E-mel kepada kami
Info@YIC-Electronics.com Apa jam kerja pejabat anda?

Waktu pejabat kami ialah Isnin. melalui Jumaat. AM9: 30 --- PM11: 00 Sabtu. AM10: 00 --- 12:00 (Standard Time HongKong)

Terima kasih sokongan anda. Jika Ada Lagi Pertanyaan atau Pertanyaan, sila email kami. Alamat E-mel kami:

Info@YIC-Electronics.com