Rumah > Tentang kita

Y-IC .com adalah Pembekal Komponen Elektronik Litar Terpadu Anda

Pengedar Produk Komponen Elektronik

Perkenalkan Hubungi kami

Mengenai Laman Web YIC-Electronics.com

YIC-Electronics.com adalah milik YIC International Co., Limited - Pembekal komponen elektronik litar Interel anda.
Kami adalah salah satu pengedar yang paling pesat berkembang dalam produk Komponen Elektronik, perkhidmatan kepada pengguna perindustrian dan komersial bagi komponen elektronik dan penyelesaian pengkomputeran perusahaan.

YIC dengan pengeluar elektronik dari seluruh dunia untuk menawarkan produk pelbagai dan berkuasa. Tawaran termasuk Semikonduktor Litar Bersepadu (IC), modul IGBTs / FETs, Memori, Diod,
Transistor triode, Rectifiers dan Komponen Elektronik lain. Pemilihan produk kami dari beratus-ratus pengeluar bertaraf dunia direka untuk mendapatkan teknologi yang anda perlukan untuk menjana reka bentuk anda.

Perkenalkan

YIC Professional Distribution

YIC Professional Distribution

YIC berfungsi sebagai rakan saluran pembekalan dengan pengeluar elektronik asli melalui rangkaian global yang berkhidmat komponen elektronik baru yang baru.
Pengenalan profesional jenama IC: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, Peranti Analog, ALTERA, Instrumen Texas, Kekisi, Broadcom, Maxim, ATMEL, Linear,
CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL, INTERSIL, Avago, PMC dan Lebih. IGBTs / FETs Moduls Jenama: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC dan Lebih.

Permohonan

Kami menyediakan komponen elektronik dan kepakaran khusus dalam kitaran hayat produk. YIC melakukan ini dengan menghubungkan pelanggan ke teknologi yang tepat di tempat yang tepat pada waktu yang tepat dan pada harga yang tepat.
Kami memberikan nilai yang luar biasa kepada pelanggan dan pembekal - syarikat pengeluar componens elektronik terbaik di dunia - dan menghubungkan mereka menerusi perkhidmatan terkemuka industri syarikat.

Aplikasi Komponen dalam Audio, Automotif, Penyiaran, Komunikasi, Pengkomputeran, Industri, Instrumentasi, Pencahayaan, Perubatan, Kawalan Motor, Keselamatan.

 • Pasaran Global

  Dalam rangkaian global yang luas kami, komponen pemilihan bekalan kami menyenaraikan inventori yang tidak terjual daripada pengeluar dan pengedar yang dipercayai di seluruh dunia. Anda boleh mendapatkan inventori dari lokasi yang paling dekat dengan tapak pilihan anda.
 • Authentic & Waranti

  Semua produk dalam YIC-Electronics.com adalah sama ada dari pengedar agen amanah atau langsung dari pengilang komponen. Anda boleh mempercayai bahawa setiap produk yang kami jual melalui pasaran adalah 100% baru dan sah.
 • Sulit untuk Cari Bahagian

  Satu-hentian, perolehan perkhidmatan penuh. Tinggi & harga yang kompetitif. Sulit untuk Cari, Kekurangan & Komponen yang sudah usang. Kami menyenaraikan berjuta-juta bahagian sukar dicari dari sumber yang dipercayai dan tersedia untuk dihantar segera.
 • Harga Kompetitif

  Kami mempunyai beberapa harga terendah yang anda akan dapati di mana-mana sahaja. Dengan berbilang penyenaraian, ia adalah cepat dan mudah untuk membandingkan harga, mendapatkan sebut harga, dan serta-merta membuat talian tambahan pada bila-bila masa.
 • Khidmat Pelanggan

  Kami mempunyai ejen perkhidmatan pelanggan ke seluruh dunia yang bersedia membantu. Anda boleh menghantar memerlukan quote online atau Telefon atau Kirim RFQ ke E-mel kami, kami akan menjawab soalan RFQ anda atau tepat pada masanya.
 • Pilih YIC-Electronics.com

  YIC adalah Pembekal Komponen Elektronik Litar Interaktif Anda, menyokong kuantiti pesanan kecil dengan penghantaran cepat cepat. Pilih YIC akan menjimatkan masa dan wang anda dengan Jaminan dan Waranti. Pemasok IC yang baik dan & Modul IGBT.

Hubungi kami

Ibu Pejabat korporat

Nama syarikat:YIC International Co., Limited

Alamat:Unit A5-B5 No.509, 5 / F Sing Win Win Factory Building, 15-17 Shing yip St, Kwun Tong, Kowloon, HongKong

 1. Maklumat bank
 2. Permintaan Sebutharga
 3. Jenama Pengedaran
 4. Hubungi kami melalui E-mel