Rumah > Pengilang > VersaLogic Corporation
VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Membangun reputasinya dengan produk kebolehpercayaan yang sangat tinggi dan perkhidmatan yang unggul, sejarah 35 tahun konsistensi telah memperoleh reputasi VersaLogic sebagai syarikat komputer tertanam yang paling dipercayai industri. VersaLogic menyampaikan komputer terbenam yang canggih, ditambah dengan sokongan teknikal pakar, untuk pasaran kritikal seperti industri perubatan dan pertahanan.
Adakah kejayaan projek anda bergantung kepada komputer terbenam? Ketahui mengapa OEM di seluruh dunia mempercayai VersaLogic berada di dalam mesin dan peranti mereka yang paling penting.
VersaLogic menawarkan pelbagai Komputer Lembaga Single (SBC) lengkap. Komputer serba lengkap ini bersamaan dengan komputer meja atas, tetapi dalam pakej yang lebih kecil, lebih lasak dan boleh dipercayai. Kebanyakan mempunyai input dan output standard seperti papan kekunci, USB, video, Ethernet, dan banyak lagi.
Komputer terbenam VersaLogic direka untuk aplikasi yang paling mencabar. Dari saiz kecil (saiz kad kredit) ke papan PC / 104 dan EBX standard industri, komputer serasi x86 mereka digunakan apabila bilangan kebolehpercayaan. Mereka berkembang pesat dalam persekitaran yang paling teruk termasuk suhu ekstrem (-40 hingga + 85C), kejutan, getaran, dan kelembapan.
Semua komputer VersaLogic adalah serasi x86, gunakan sistem operasi Windows atau Linux standard dan alat pembangunan biasa anda untuk membuat aplikasi. Digunakan untuk projek-projek kritikal dalam perubatan, pertahanan, aeroangkasa, dan automasi perindustrian, VersaLogic berdiri di belakang setiap papan yang dijualnya, dan menyokongnya dengan perkhidmatan pemenang anugerah dan sokongan teknikal. Lihat tab Info Syarikat di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Kategori Product

tertanam Komputer(537 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(1 products)

Kotak, Enclosures, Racks(2 products)

Produk berkaitan