Rumah > Pengilang > Varitronix International Ltd.
Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Ditubuhkan pada tahun 1978 oleh sekumpulan ahli akademik dari universiti-universiti Hong Kong, Varitronix Ltd. telah berkembang menjadi salah satu pengeluar terkemuka di dunia iaitu LCD Crystal Display (LCD). Penentuan untuk menyediakan perkhidmatan premium, serta produk premium telah menyaksikan syarikat berkembang dengan mantap pada tahun 1991 apabila syarikat induk kami, Varitronix International Limited, berjaya dilancarkan di bursa saham Hong Kong.
Dari awalnya, Varitronix telah menjadi sebuah syarikat yang didorong oleh kajian, bekerja dengan pelanggan untuk mengembangkan produk LCD maju untuk pelbagai pasaran, termasuk produk paparan komersil, perindustrian, perubatan dan ketenteraan yang canggih. Produk ini berkisar dari paparan LCD mudah untuk menyiapkan perhimpunan turnkey untuk kebanyakan pengeluar OEM terkemuka di dunia. Penekanan terhadap penyediaan produk yang berkualiti tinggi adalah penting dalam Varitronix mendapat pensijilan ISO 9001 pada bulan Mac 1995.
Barisan produk termasuk: Standard & Custom Graphic, Dot-Matrix, Glass LCD, Modul dan Sistem Turnkey. Kami menawarkan teknologi terkini di: Twisted-Nematic (TN), High-Twist (HTN), Super-Twist (STN), Extended-Temp. STN, STN-Kompensasi Filem Hitam & Putih, STN Double, Hos Tamu, Paparan Heilmeier dan Skrin Touch-Sensitif.

Kategori Product

Optoelectronics(193 products)

Sensor, Transducers(2 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(1 products)

Produk berkaitan