Rumah > Pengilang > Torex Semiconductor Ltd.
Torex Semiconductor Ltd.

Torex Semiconductor Ltd.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Torex adalah pembekal utama ICOS pengurusan kuasa CM yang disasarkan ke arah aplikasi berkuasa bateri dan tenaga yang cekap. Torex mengkhususkan diri dalam teknologi analog CMOS, dengan regulator voltan LDO, pengesan voltan dan penukar DC / DC yang membuat penawaran produk teras kami. Menggunakan pemangkasan laser, kami dapat menawarkan peranti ketepatan 1% dan 2%. Banyak peranti kami tersedia dalam kenaikan 0.05V.
Produk Torex tambahan termasuk IC pam caj, Modul Multi-Chip, Mosfets, op amps, pengayun, IC penjana jam PLL, diod penghalang Schottky, IC pengecas bateri, IC Kesan Hall dan suis beban.
Torex menawarkan fungsi penjimatan tenaga GO "Operasi Hijau" yang unik. Banyak peranti kami boleh menukar secara automatik atau secara manual antara mod kelajuan tinggi dan mod penjimatan kuasa bergantung kepada arus beban.
Torex menawarkan beberapa pakej paling kecil di dunia. Semua peranti kami adalah mematuhi Rosh, dan barisan produk kami yang lengkap juga akan menjadi halogen dan antimoni percuma pada tahun kedua 2010.

Kategori Product

Perlindungan litar(5 products)

Discrete Semiconductor Produk(27 products)

RF / IF dan RFID(2 products)

Sensor, Transducers(2 products)

Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)(6 products)

Supplies Power - Lembaga Mount(280 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(9 products)

Produk berkaitan