Rumah > Pengilang > Tensility International Corporation
Tensility International Corporation

Tensility International Corporation

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Keteguhan adalah syarikat pemasangan kabel adat yang menyokong para jurutera, OEM, dan pengedaran di seluruh dunia. Amalan dan falsafah perniagaan ketegangan diilhamkan dari sifat-sifat kabel itu sendiri: kekuatan, kesucian, dan kelenturan.
Kekuatan teras keteguhan berada dalam dua barisan produk utama: kabel kuasa dc dan kabel audio. Garis ketegangan Digi-Key merangkumi kebanyakan aplikasi standard. Walau bagaimanapun, Keteguhan mengkhususkan diri dalam mewujudkan kabel yang direka khusus untuk aplikasi pelanggan. Sekiranya kord terlalu pendek atau panjang, atau penyambung perlu diubah suai, Keteguhan akan memudahkan proses menentukan kabel tepat untuk sebarang aplikasi.
Keteguhan juga membekalkan pelbagai jenis kabel yang lebih luar biasa, dari kelebihan kabel overmolded yang disesuaikan kepada pemasangan yang sangat kompleks. Oleh kerana setiap produk dibina untuk memerintahkan, termasuk kabel yang dibina untuk Digi-Key untuk melengkapkan produk penyambung mereka, memahami dan melaksanakan keperluan pelanggan adalah keutamaan terpenting.

Kategori Product

Penyambung, Interconnects(102 products)

Tools(1 products)

Supplies Power - Lembaga Mount(10 products)

Kabel, Wires(219 products)

Cable Assemblies(677 products)

Produk berkaitan