Rumah > Pengilang > TechNexion
TechNexion

TechNexion

Request quote from

Pengenalan Jenama

- TechNexion adalah penyedia "Terbenam Penyelesaian" yang terkemuka, mereka bentuk dan mengeluarkan sistem pengkomputeran canggih. Disokong oleh jurutera berpengalaman dan pakar produk, kepakaran kami tertumpu kepada mewujudkan dan menguji sistem terbenam yang boleh digunakan untuk keselamatan rangkaian, automasi kilang, peralatan penjagaan perubatan, aplikasi streaming media dan bidang perindustrian lain.
TechNexion menyediakan pelbagai penyelesaian modular tertanam kepada syarikat terkemuka dalam automasi ODM / OEM dan kawalan proses, permainan, papan tanda digital, streaming multimedia dan pengiklanan, komunikasi, komunikasi rangkaian dan industri keselamatan.
Produk TechNexion termasuk Sistem-pada-Modul, papan pembawa, sistem tertanam dan penyelesaian papan tunggal disokong dengan dokumentasi perkakasan terbuka yang tidak dapat ditandingi dan perisian opensource.
TechNexion adalah ISO-9001 dan ISO-14001 yang disahkan, adalah rakan kongsi terbukti Freescale dan pengasas Standard EDM (Modul Rekaan Terbenam).

Kategori Product

Optoelectronics(71 products)

Kawalan industri(14 products)

tertanam Komputer(209 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(1 products)

Produk berkaitan