Rumah > Pengilang > Swissbit
Swissbit

Pengenalan Jenama

Beribu pejabat di Bronschhofen, Switzerland, Swissbit AG adalah modul DRAM bebas terbesar dan pengeluar storan Flash di Eropah. Swissbit adalah peneraju global dalam teknologi yang membekalkan penyelesaian High Quality Memory kepada pasaran Perindustrian, Terbenam, Telekomunikasi, Ketenteraan, Automotif dan Aeroangkasa. Swissbit dicipta daripada pembelian pengurusan dari Siemens Memory Products pada tahun 2001 dan mempunyai lebih daripada 18 tahun gabungan pengetahuan dan pengalaman dalam industri memori. Komitmen kami terhadap kualiti, kebolehpercayaan, perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, dan harga yang kompetitif adalah apa yang membolehkan pelanggan dan rakan-rakan kami menikmati sumber bekalan dan komitmen produk yang berterusan untuk keperluan masa lalu, semasa dan masa depan mereka.
Swissbit berusaha untuk mewujudkan teknologi inovatif untuk peluang pasaran masa depan menggunakan pasukan penyelidikan dan pembangunan produk dalaman yang berkemahiran tinggi. Swissbit mengekalkan kelebihan pemasaran dengan terus menghasilkan produk memori berkualiti tinggi bertaraf dunia dan menyediakan pelanggan dengan nilai tinggi dan kos pemilikan yang rendah yang dicapai melalui proses dan prosedur yang cekap.
Dengan kemudahan R & D di Switzerland dan Jerman, 100% portfolio produk dihasilkan dan diuji di Jerman. Sebagai tambahan kepada peranti, Swissbit menawarkan penyelesaian dan pilihan komprehensif yang termasuk perisian pemantauan perisian seumur hidup, Pengaturcaraan SPD tersuai, lapisan konformal dan penyelesaian pelesapan haba proprietari. Gabungan teknologi inovatif, kumpulan pembuatan yang berpengalaman, dan proses ujian membolehkan Swissbit mencari penyelesaian khusus bagi para pelanggannya.

Kategori Product

Kad memori, Modul(931 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(2 products)

Litar Bersepadu (IC)(10 products)

Produk berkaitan