Rumah > Pengilang > Sunon
Sunon

Pengenalan Jenama

- Ditubuhkan pada tahun 1980, Sunonwealth Electric Machine Industry Company Limited sentiasa berpegang pada falsafah perniagaan "Jenama, Inovasi, dan Nilai". Langkah demi langkah, kini telah menjadi pemimpin global di bidang motor ketepatan, peminat mini, dan modul termal.
Reka bentuk Sunon dan menghasilkan pelbagai kipas, penyetar dan penyejuk berprestasi tinggi. Syarikat itu komited untuk membekalkan pemilihan kipas dan pemadam paksi yang paling luas, termasuk peminat tanpa gelang DC, blower mikro DC, penyejuk CPU, penyejuk kad grafik dan peminat AC. Sunon mengeluarkan beberapa industri dan peminat yang paling kecil, paling nipis dan berkuasa tinggi dalam saiz yang berkisar antara 0.315 inci (8mm) hingga 10 inci (250mm) dalam diameter luar dan dari 0.157 inci (4mm) hingga 1.5 inci (38mm) dalam ketebalan. Lebih daripada 700 model yang berbeza tersedia untuk pelanggan.
Peminat, blower dan cooler Sunon mencari aplikasi dalam pelbagai industri dan produk. Produk syarikat digunakan di kebanyakan komputer peribadi, stesen kerja, pelayan, hub rangkaian, pengimbas, pencetak dan banyak lagi yang paling popular di dunia. Di peralatan pejabat, produk Sunon boleh ditemui dalam penyalin, mesin faks dan projektor. Sunon sama di rumah di dalam perkakas pasaran, dengan aplikasi untuk peti sejuk, pembersih udara dan pemanas udara. Pasaran lain termasuk peralatan perubatan, makmal dan pembuatan, serta mesin layan diri.

Kategori Product

Optoelectronics(46 products)

Peminat, Pengurusan Thermal(1,579 products)

Cable Assemblies(16 products)

Pengaruh, Gelung, pencekik(1 products)

Produk berkaitan