Rumah > Pengilang > Storm Interface
Storm Interface

Storm Interface

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Interface Ribut - Tujuan syarikat: Untuk mengembangkan, mengeluarkan dan memasarkan peranti masuk data yang lasak dan responsif untuk digunakan dalam pelbagai aplikasi perindustrian dan awam.
Keymat Technology Ltd. ditubuhkan pada Mac 1986 sebagai syarikat berdaftar UK swasta. Ia beribu pejabat di premis bebas miliknya, di barat London, hanya empat batu di utara Lapangan Terbang Heathrow. Pembuatan Storm Manufacturing divisi syarikat itu berpusat di Maldon, di pantai timur England dan bahagian jualan Amerika Utaranya terletak di Glen Ellyn, Illinois di luar Chicago.
Teknologi pensuisan teras yang dibangunkan oleh syarikat dilindungi oleh paten antarabangsa dan aplikasi paten. Teknologi-teknologi ini terus dibangunkan dan diperbadankan dalam produk-produk baru yang inovatif untuk menambah dan melengkapkan rangkaian produk yang mantap.
Strategi pembangunan yang berterusan ini membolehkan syarikat memasarkan produk kemasukan data yang lebih luas di bawah satu tanda dagangan "STORM" yang kuat. Ini adalah produk jenama premium yang mencerminkan piawaian kejuruteraan dan prestasi yang dituntut dalam persekitaran tentera, perubatan, perindustrian dan awam hari ini.

Kategori Product

Perlindungan litar(52 products)

Discrete Semiconductor Produk(93 products)

RF / IF dan RFID(11 products)

Optoelectronics(12 products)

suis(175 products)

Supplies Power - Lembaga Mount(2 products)

Perkakasan, Fasteners, Aksesori(10 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(5 products)

Komputer, Office - Components, Aksesori(22 products)

Cable Assemblies(6 products)

penapis(1 products)

Produk berkaitan