Rumah > Pengilang > Stanley Electric
Stanley Electric

Stanley Electric

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Stanley Electric adalah peneraju global dalam reka bentuk dan pengeluar LED yang menawarkan pelbagai LED yang diiktiraf sebagai yang paling terang di dunia yang memaparkan pelbagai yang luar biasa dalam pengedaran spasial, gaya pakej dan variasi warna.
Di samping itu, Stanley menawarkan pelbagai produk optoelektronik yang lain termasuk LCD dan CFL untuk menyokong keperluan backlighting panel instrumen yang paling mencabar. Sama ada anda memerlukan LED, LCD, atau CFL, Stanley Electric adalah sumber sehenti untuk permintaan komponen optoelektronik anda.
Selepas berkhidmat sebagai pejabat jualan II Stanley di Michigan, Stanley Electric telah diberikan peranan yang diperluaskan pada tahun 1998 sebagai anak syarikat yang berdedikasi komponen optoelektronik untuk Stanley Electric dari Jepun. Keperluan untuk memenuhi pasaran yang semakin meningkat di Amerika Utara dan Selatan membuka jalan bagi Stanley Electric untuk membangunkan keupayaan kejuruteraan yang diperluaskan sepenuhnya, kemudahan gudang canggih dan pusat sokongan jualan yang diikat dengan pasukan sokongan di seluruh negara. Rangkaian sokongan yang rumit ini membolehkan Stanley Electric mengambil pelanggannya dari reka bentuk lampu untuk pembangunan prototaip kepada penghantaran.

Kategori Product

suis(1 products)

Produk berkaitan