Rumah > Pengilang > Sprague Goodman
Sprague Goodman

Sprague Goodman

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Sprague Goodman Electronics, Inc. ditubuhkan pada tahun 1972, dan telah berada di bawah pengurusan yang sama sejak penubuhannya. Syarikat ini telah mengalami pertumbuhan mantap selama bertahun-tahun, dan kini menawarkan garis terpasang kapasitor pemangkin di dunia.
Sprague-Goodman dimiliki secara persendirian, dan tidak menerbitkan laporan kewangan. Sekiranya maklumat kewangan dikehendaki, sila rujuk kepada Dun & Bradstreet; syarikat itu mempunyai rating 3A1, DUNS No. 06-472-0121.
Sprague-Goodman mempunyai 46 pekerja, dan layak sebagai perniagaan kecil. Syarikat ini terletak di Westbury, New York, Amerika Syarikat, di 15,000 kaki persegi kemudahan. Westbury terletak di pusat Nassau County, Long Island, mudah untuk semua kemudahan pengangkutan - udara, kereta api dan trak.
Sprague-Goodman mengekalkan jabatan kualiti yang berkemampuan tinggi, dan memenuhi keperluan pemeriksaan MIL-I-45208. Ramai model telah diluluskan untuk Spesifikasi Tentera A.S. MIL-C-14409D, dan disenaraikan di Senarai Produk Berkualitas (QPL). Kemudahan pengeluaran telah ditinjau dan diluluskan oleh Jabatan Pertahanan, dan ramai pelanggan. Sprague-Goodman telah dianugerahkan status "penjual pilihan" oleh banyak pengeluar elektronik utama.
Rangkaian wakil pengilang dan pengedar stok pasaran produk Sprague-Goodman di seluruh dunia.

Kategori Product

Discrete Semiconductor Produk(11 products)

RF / IF dan RFID(21 products)

capacitors(1,209 products)

Tools(23 products)

kit(5 products)

Pengaruh, Gelung, pencekik(48 products)

Produk berkaitan