Rumah > Pengilang > Sensata Technologies, Airpax
Sensata Technologies, Airpax

Sensata Technologies, Airpax

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Sensata Technologies (Airpax ™, Dimensi ™, Klixon ™) - Sensata Technologies Inc. adalah salah satu pembekal terkemuka di dunia perlindungan elektrik, kuasa mudah alih, penderiaan dan penyelesaian kawalan merentasi pelbagai industri dan aplikasi. Produk Airpax ™ kami termasuk pemutus dan pelindung litar hidraulik magnetik, pelindung litar terma, termostat bimetal, kelajuan dan kedudukan sensor, fius, suis kuasa, sistem pengedaran modular dan bateri yang terlindung. Produk Dimensions ™ kami termasuk DC ke penyongsang AC dan pengecas bateri.
Pasar Sensata merangkumi automotif, perkakas, pesawat udara, perindustrian, ketenteraan, kenderaan berat, HVAC-R, telekomunikasi, kenderaan rekreasi, marin, perubatan, pemprosesan maklumat, bekalan kuasa elektronik, penjanaan kuasa, lori di atas jalan, utiliti / trak kerja , pembinaan, pertanian, dan aplikasi tenaga alternatif.
Matlamat kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan bertaraf dunia yang cemerlang dan terus membuat penambahbaikan dalam setiap produk dan perkhidmatan yang kami tawarkan.
Dunia Bergantung pada Sensor dan Kawalan.

Kategori Product

Perlindungan litar(28,594 products)

Discrete Semiconductor Produk(103 products)

Optoelectronics(10 products)

Sensor, Transducers(600 products)

Perkakasan, Fasteners, Aksesori(1 products)

Litar Bersepadu (IC)(3 products)

Produk berkaitan