Rumah > Pengilang > Samsung Electro-Mechanics America, Inc.
Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Samsung Electro Mechanics (SEMCO) ditubuhkan pada tahun 1973 sebagai anak syarikat Samsung Corporation. SEMCO adalah peneraju global yang membekalkan komponen pasif dalam pelbagai sektor industri. SEMCO terdiri daripada empat bahagian: optik & mekatronik, pemacu litar, sambungan litar canggih, dan LCR. SEMCO mempunyai kehadiran pembuatan di lima negara dan kehadiran jualan langsung di lebih daripada lima belas negara.
Barisan produk pembahagian LCR termasuk kapasitor seramik multilayer, tantalum, polimer tantalum, induktor, manik, penapis, perintang, kristal, dan pengayun kristal. Di dalam setiap keluarga produk ini, SEMCO menawarkan produk canggih untuk pelbagai penyelesaian khusus aplikasi. SEMCO adalah peneraju industri dalam pembangunan teknologi bahan dan baru yang dicontohkan dalam barisan produk MLCC yang inovatif. SEMCO menawarkan nilai kapasitansi tertinggi di dunia dalam saiz terkecil. Bahagian LCR SEMCO mempunyai nombor satu bahagian pasaran dalam elektronik pengguna.
Ini bermakna hampir setiap orang di dunia menggunakan komponen pasif SEMCO dalam beberapa aspek kehidupan mereka. Ini termasuk telefon bimbit, televisyen, GPS, komputer riba, peranti pemantauan perubatan, barangan putih, lampu, dan banyak lagi! Pertumbuhan pesat SEMCO disebabkan oleh teknologi terkemuka pasaran, daya saing kos yang tinggi, dan penentuan cepat dan tepat.

Kategori Product

perintang(14,624 products)

capacitors(3,577 products)

kit(20 products)

Pengaruh, Gelung, pencekik(680 products)

penapis(191 products)

Produk berkaitan