Rumah > Pengilang > Sagrad
Sagrad

Pengenalan Jenama

- Reka bentuk Sagrad dan menghasilkan pelbagai produk tanpa wayar yang termasuk teknologi seperti 802.11 modul WiFi, array berperingkat, penukar frekuensi, sistem RF UMTS, GSM, produk audio FM dan penguat kuasa. Sagrad menyediakan kedua-dua produk standard dan perkhidmatan kejuruteraan untuk membantu pelanggan dalam mengembangkan produk dengan cepat. Di samping itu syarikat Asia Sagrad dapat memastikan pengeluaran volum tinggi dan harga yang kompetitif di seluruh dunia.
Sagrad komited untuk menyampaikan produk kelas dunia yang dapat dengan mudah diterapkan ke dalam pelbagai produk. Sagrad terus membangunkan produk canggih yang mengurangkan kos penyepaduan Wi-Fi. Kakitangan kami mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman dalam 802.11 dan telah menyumbang kepada pembangunan standard.
Digi-Key adalah pengedar bangga produk Sagrad. DigiKey.com membawa kit penilaian prestasi seperti SG923-0002 hingga 802.11 modul WiFi dari pembekal ini. Dalam modul saham termasuk Kraken, (Kit penilaian tersedia), Copperhead (kit penilaian siap), Diamond Back LGA Module (kos rendah), dan Coral Small Connector (mudah untuk menukar modul).
Sagrad adalah pembekal produk tanpa wayar di seluruh dunia. Sumber-sumber kami termasuk pasukan reka bentuk berasaskan AS; Pembuatan berasaskan AS, dan pejabat Asia untuk mendapatkan sumber kos rendah. Ibu pejabat korporat kami terletak di Melbourne Florida. Kami telah berniaga sejak Ogos 2004.

Kategori Product

RF / IF dan RFID(28 products)

Penyambung, Interconnects(4 products)

Pita, pelekat, bahan(7 products)

Kabel, Wires - Pengurusan(21 products)

Kabel, Wires(395 products)

Produk berkaitan