Rumah > Pengilang > SCS
SCS

Pengenalan Jenama

Pada 2 Januari 2015, Desco Industries, Inc. dari Chino, California membeli aset perniagaan Kawalan Statik 3M, dengan itu mewujudkan pengeluar terbesar produk Kawalan Statik di Amerika Utara. Pembelian ini membawa kepada penciptaan jenama terbaru Desco Industries, SCS.
SCS adalah pengeluar bersepadu secara vertikal yang terdiri daripada bahan mentah hingga produk siap, memberikan kawalan unik ke atas rantaian bekalan, pembangunan produk, pembuatan, dan pengurusan kualiti. Kami kini mempunyai rangkaian pelindung dan pelindung kawalan statik yang luas yang dihasilkan di kemudahan Sanford, NC kami. Dan dengan keupayaan pembuatan kami, kami dapat dan membuat filem khusus di lokasi.
Produk SCS membantu pengilang elektronik menguruskan program ESD mereka. Sesetengah peralatan boleh digunakan untuk membuat Program Pengurusan Statik SCS yang komprehensif menggunakan sistem peralatan ujian dan perisian untuk memantau pematuhan kawalan ESD dalam masa nyata. Program Pengurusan Statik (SMP) direka untuk meningkatkan kualiti produk pelanggan, hasil pengeluaran, dan kebolehpercayaan.

Kategori Product

Perlindungan litar(12 products)

Optoelectronics(1 products)

suis(14 products)

Tools(49 products)

Ujian dan Pengukuran(9 products)

Pita, pelekat, bahan(11 products)

Kawalan statik, ESD, Bilik Clean Produk(1,595 products)

Pematerian, pematrian, Rework Produk(1 products)

Pembuat / DIY, Educational(1 products)

kit(21 products)

Perkakasan, Fasteners, Aksesori(18 products)

penapis(2 products)

Produk berkaitan