Rumah > Pengilang > Riedon
Riedon

Pengenalan Jenama

- Riedon Selama 45 tahun Riedon telah menjadi pemimpin global yang terintegrasi secara vertikal dalam reka bentuk dan pembuatan resistor ketepatan dan kuasa. Dengan menggunakan filem wirewound, nipis dan tebal yang terkini, dan teknologi foil, Riedon menawarkan salah satu rangkaian produk paling luas dalam industri perintang.
Pasukan sokongan teknikal Riedon, pusat servis pelanggan, dan operasi pembuatan beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dengan pengilangan tambahan di Tecate, Mexico. Di samping itu, pasaran Asia kami disokong oleh pusat sokongan Shanghai kami. Riedon jelas diposisikan untuk melayani pelanggan global.
Riedon mempunyai portfolio produk yang melebihi 70 siri resistor unik dan keupayaan untuk menawarkan produk yang direka khas dengan masa yang terbaik di industri. Produk kami boleh didapati dalam aplikasi termasuk barangan putih, automotif, bekalan kuasa, telekom, industri, perubatan, aeroangkasa dan tentera.
Riedon adalah organisasi pelanggan yang fokus, bertekad untuk menjadi pasangan anda untuk keperluan perintang kuasa anda. Kami melakukan apa yang kami katakan!

Kategori Product

Perlindungan litar(16 products)

perintang(2,649 products)

kit(1 products)

Produk berkaitan