Rumah > Pengilang > Precision Electronic Components Ltd.
Precision Electronic Components Ltd.

Precision Electronic Components Ltd.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Precision Electronic Components Ltd telah menghasilkan potensiometer perindustrian dan tentera yang berkualiti sejak 1951. Kami membekalkan banyak syarikat aeroangkasa, telekomunikasi dan industri terkemuka di dunia. Kualiti bermula dengan reka bentuk. Unsur-unsur rintangan ketepatan dibuat dari karbon yang dibentuk dengan panas, membentuk satu unit bersepadu yang menggabungkan substrat, pengumpul dan terminal. Unit-unit gaya tentera kami mempunyai perumahan semua-logam, aci keluli tahan karat dan terminal bersalut emas.
Keupayaan dalaman kami yang luas memastikan kelonggaran dan mengurangkan masa pendahuluan.
Sistem jaminan kepastian kualiti memberikan pematuhan kepada semua spesifikasi anda. Pemeriksaan masuk, dalam proses dan akhir kami, bersama-sama dengan ujian pematuhan kualiti kami, mengekalkan konsistensi produk. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa selama lebih dari 30 tahun pengeluaran Precision telah muncul di Senarai Produk Berkualitas Kerajaan Amerika Syarikat.
Ketepatan senang untuk menyesuaikan ciri-ciri elektrik dan fizikal khusus, prosedur pemeriksaan, pembungkusan, dan jadual pengeluaran dan penghantaran.

Kategori Product

Potensiometer, Perintang boleh ubah(159 products)

Produk berkaitan