Rumah > Pengilang > Phyton, Inc.
Phyton, Inc.

Phyton, Inc.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Phyton, Inc. Microsystems and Development Tools adalah pembekal utama pengaturcara peranti dan alat pembangunan untuk mikrokontroler terbenam. Ibu pejabat Phyton terletak di Brooklyn, New York, Amerika Syarikat.
Pengaturcara peranti keluarga Phyton ChipProg ™ menyokong peranti memori flash, mikrokontroler dan peranti logik boleh diprogramkan yang dihasilkan oleh pengeluar silikon terkemuka yang diwakili oleh Digi-Key. Ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, Altera, Atmel, Cypress, Freescale, Infineon, Luminer, Microchip, Micron, Numonyx, Nuvoton, NXP, Renesas, STMicroelectronics, Texas Instruments, Toshiba, Xilinx, Zilog.
Keluarga ChipProg ™ termasuk mesin tunggal dan multi-programming untuk kejuruteraan, pembuatan dan perkhidmatan lapangan, menyediakan pengaturcaraan peranti pantas dalam penyesuai soket serta papan (pengaturcaraan dalam sistem atau ISP). Beratus-ratus penyesuai pengaturcara dan kabel ISP tersedia. Perisian pengaturcara Phyton mempunyai antara muka mesra pengguna; ia termasuk bahasa skrip dan DLL yang membolehkan kawalan luar operasi pengaturcaraan. Perisian ChipProg boleh didapati dari Phyton.com tanpa sebarang kos tambahan untuk jangka hayat programmer yang berkaitan.

Kategori Product

Perlindungan litar(20 products)

Discrete Semiconductor Produk(1 products)

Sensor, Transducers(1 products)

geganti(2 products)

Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)(3 products)

Perkakasan, Fasteners, Aksesori(1 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(400 products)

Kabel, Wires(4 products)

Cable Assemblies(22 products)

Produk berkaitan