Rumah > Pengilang > Peregrine Semiconductor
Peregrine Semiconductor

Peregrine Semiconductor

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Peregrine Semiconductor, sebuah syarikat Murata, adalah penyedia fabless terkemuka berprestasi tinggi, litar bersepadu frekuensi radio, atau RFIC. Penyelesaian syarikat & lsquo; s UltraCMOS & reg; teknologi, sebuah bentuk silikon pada insulator yang dipatenkan (SOI) yang membolehkan reka bentuk, pembuatan, dan integrasi fungsi RF, analog, dan digital ke cip tunggal. Memajukan prestasi RF SOI sejak tahun 1988, Peregrine menyampaikan integrasi monolitik dan prestasi unggul yang diperlukan untuk menyelesaikan cabaran terbesar pasaran RF. Peregrine memegang lebih daripada 240 filing dan paten yang belum selesai dan telah menghantar lebih daripada 3.5 bilion unit UltraCMOS.
Teknologi UltraCMOS menggabungkan keupayaan untuk mencapai tahap prestasi tinggi proses khusus tradisional dengan faedah asas CMOS standard, teknologi proses semikonduktor yang paling banyak digunakan. Dengan menggunakan teknologi UltraCMOS 10, Peregrine menyampaikan penguat kuasa pertama (PA) untuk memenuhi prestasi galium arsenide (GaAs) sebagai satu komponen bagi rangkaian peranti mudah alih yang bersepadu dan dapat dikonfigurasi RF Global 1 mereka. Pengenalan produk terkini telah memasukkan kemajuan teknologi terkini dalam peranti penguat kuasa, sebuah sakelar DC yang menyampaikan prestasi ke 0 Hz dan satu suis linear yang tinggi yang membolehkan arsitektur band hulu dan hiliran dwi di peralatan peralatan kabel (CPE) & mdash , membolehkan CPE memenuhi keperluan baru yang ketat daripada standard industri kabel DOCSIS 3.1.
Linearity unggul Peregrine, pengendalian kuasa dan prestasi harmonik menyampaikan produk yang memenuhi keperluan yang mantap dalam pelbagai aplikasi dalam peranti aeroangkasa dan pertahanan, jalur lebar, perindustrian, peranti wayarles mudah alih, peralatan ujian dan pengukuran (T & amp; M), dan pasaran infrastruktur tanpa wayar. Produk Peregrine dijual di seluruh dunia menerusi khidmat kejuruteraan aplikasi jualan dan bidang langsung dan rangkaian wakil jualan bebas dan rakan pengedaran.

Kategori Product

RF / IF dan RFID(297 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(3 products)

Litar Bersepadu (IC)(17 products)

Produk berkaitan