Rumah > Pengilang > NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- NMB Technologies Corp beribu pejabat di Novi, Michigan, NMB Technologies Corporation ditubuhkan pada September 1968 sebagai lengan jualan dan pemasaran untuk syarikat induknya, Minebea Co., Ltd.
Sejak awal, NMB telah mempercayai untuk mewujudkan perkongsian yang kuat dengan para pelanggan kami. Komitmen ini kepada pelanggan kami ditunjukkan dengan menyediakan jurutera aplikasi tempatan yang tersedia, jualan langsung yang berpengetahuan, dan bekerjasama dengan para pengedar kelas dunia dan wakil tempatan yang mengetahui produk kami dan kualitinya di dalamnya.
Sebagai sebahagian daripada Kumpulan Syarikat Minebea, NMB Technologies Corporation menempatkan sebuah gedung perkilangan global di tangan para pelanggan kami. Dengan kemudahan R & D dan perkilangan yang terletak di Thailand, Kemboja, China, Singapura, Jepun, Eropah dan Amerika Utara, dan lebih dari 60,000 orang yang bekerja di seluruh dunia, Kumpulan Syarikat NMB / Minebea kekal sebagai pemimpin dunia dalam reka bentuk dan pembuatan elektro -mekanikal mekanikal.
Di NMB, komitmen kami kepada pelanggan kami memaksa kami untuk melindungi rantaian bekalan, memacu kecekapan kos, dan mengekalkan kualiti kepada standard tertinggi. Kualiti orang, kualiti perkhidmatan kami, dan kualiti produk kami terus menjadi komponen utama kami.

Kategori Product

Optoelectronics(6 products)

suis(10 products)

Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)(8 products)

Motors, Solenoid, Lembaga Pemandu / Modul(267 products)

Peminat, Pengurusan Thermal(2,412 products)

Litar Bersepadu (IC)(2 products)

Produk berkaitan