Rumah > Pengilang > NDK
NDK

Pengenalan Jenama

- Sejak ditubuhkan pada tahun 1948, kami di Nihon Dempa Kogyo Co, Ltd (NDK) telah beroperasi di bawah falsafah "menyumbang kepada kemakmuran sosial dan keamanan dunia melalui perkhidmatan kami kepada pelanggan."
Alat kristal kuarza NDK menyediakan sumber ayunan yang tepat dan unggul yang sangat penting untuk komponen kristal. Memandangkan era masyarakat rangkaian di mana-mana berlaku, peranti kristal Syarikat sedang digunakan dalam pelbagai aplikasi, mulai dari komunikasi mudah alih dan komunikasi radio tetap ke peralatan automasi pejabat, audiovisual, dan peralatan elektronik automotif.
Dengan barisan kepersisan tinggi, kebolehpercayaan yang tinggi, peranti kristal padat yang menjangkakan keperluan pelanggan generasi akan datang hari ini, NDK telah berkembang menjadi syarikat terkemuka di kalangan pengeluar peranti kristal kuarza di dunia. Di bawah spanduk "kualiti, kos, dan kelajuan," NDK bertujuan untuk menubuhkan dirinya sebagai pemimpin teknologi industri dan jenama pelanggan yang paling dipercayai.
NDK akan terus menyediakan produk bernilai tinggi dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada para pelanggannya di seluruh dunia, meningkatkan nilai perusahaan dan memenuhi harapan para pemegang saham, termasuk para pemegang saham, pelanggan dan masyarakat setempat.

Kategori Product

RF / IF dan RFID(6 products)

Sensor, Transducers(4 products)

Kristal, Pengayun, Resonators(404 products)

Ujian dan Pengukuran(1 products)

Litar Bersepadu (IC)(21 products)

Produk berkaitan