Rumah > Pengilang > FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)
FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)

FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)

Request quote from

Pengenalan Jenama

- FTDI Chip membangunkan penyelesaian silikon inovatif yang meningkatkan interaksi dengan teknologi hari ini. Melalui penggunaan etos "Reka Bentuk Mudah", syarikat ini dapat menyokong jurutera dengan platform produk yang kaya, kaya, kukuh dan mudah digunakan.
Barisan produk Universal Serial Bus (USB) yang terus berkembang dan berteraskan FTDI Chip menawarkan produk yang diiktiraf secara universal. Jurugambar Video Embedded Video EVE (EVE) syarikat yang memaparkan setiap fungsi paparan, audio dan sentuhan ke satu cip yang membolehkan pengurangan dramatik dalam masa pembangunan dan kos bil bahan yang terlibat dalam pelaksanaan Sistem Mesin Manusia (HMI). FTDI Chip juga menyediakan keluarga mikrocontrollers yang sangat dibezakan dengan kelajuan tinggi dengan sambungan tambahan.
FTDI Chip adalah sebuah syarikat semikonduktor yang berpusat di Glasgow, UK, dengan kemudahan penyelidikan dan pembangunan yang terletak di Glasgow, Singapura dan Taipei (Taiwan), serta tapak sokongan jualan dan teknikal di Glasgow, Taipei, Portland (Oregon, Amerika Syarikat) dan Shanghai, China). Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari www.ftdichip.com.

Kategori Product

RF / IF dan RFID(1 products)

Optoelectronics(29 products)

Penyambung, Interconnects(6 products)

Komputer, Office - Components, Aksesori(15 products)

Cable Assemblies(54 products)

Litar Bersepadu (IC)(171 products)

Produk audio(5 products)

Produk berkaitan