Rumah > Pengilang > ERP Power
ERP Power

ERP Power

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Ditubuhkan pada tahun 2004, Reka bentuk ERP dan mengeluarkan elektron kuasa elektronik pemacu LED tenaga untuk aplikasi seni bina, komersil dan perindustrian. Produk-produk ERP yang kecil, namun berkuasa memberikan kombinasi kompak yang terkemuka di industri, kecerdasan tertanam, keserasian dimmer yang luas, dan kecekapan yang tinggi pada kos yang kompetitif. Beribu pejabat di Moorpark, CA, ERP memiliki dan mengendalikan kemudahan perkilangan bersertifikat ISO 9001 sendiri untuk memastikan kualiti reka bentuk, penyumberan, pengeluaran dan pengujian.
Pemacu LED ERP Kuasa adalah kecil, bijak dan cekap. Ketumpatan kuasa tinggi bagi pemandu ERP menghasilkan saiz bekalan kuasa yang 20 +% lebih kecil daripada persaingan kami. Ukuran kecil memberikan jurutera elektro-mekanikal kefleksibelan untuk merancang lekapan pencahayaan yang kreatif, pencahayaan kreatif tanpa perhatian terhadap saiz bekalan kuasa. Kami bernasib baik untuk menjadi kuasa di dalam banyak lampu pencahayaan terkemuka di industri ini.
ERP percaya pemandu LED adalah tempat yang bijak untuk menanamkan kecerdasan untuk kawalan lampu untuk menguruskan suasana dan mengoptimumkan penjimatan tenaga. Pemacu ERP boleh diprogramkan untuk memberikan penjimatan kecekapan rantaian bekalan untuk pelanggan kami dengan membolehkan bekalan kuasa tunggal untuk digunakan merentas pelbagai reka bentuk perlawanan dengan menyesuaikan parameter output kepada keperluan array LED khusus. Di luar pencahayaan - Pemacu ERP juga boleh diintegrasikan dengan pelbagai sensor - melalui sambungan berwayar atau tanpa wayar - bertindak sebagai tulang belakang untuk mengakses aplikasi Internet of Things (IoT). Kami menyebutnya Internet Cahaya.

Kategori Product

Perlindungan litar(5 products)

Transformers(5 products)

Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)(327 products)

Produk berkaitan