Rumah > Pengilang > Bourns, Inc.
Bourns, Inc.

Bourns, Inc.

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Bourns, Inc. telah memimpin industri elektronik dalam reka bentuk, pembuatan dan penjualan komponen elektronik dan penyelesaian bersepadu sejak penubuhannya pada tahun 1947 oleh Marlan dan Rosemary Bourns. Sebagai inovator industri, Bourns menargetkan pembangunan produk di industri pertumbuhan tinggi seperti komputer, telekomunikasi, elektronik automotif dan mudah alih.
Bourns menubuhkan penanda aras untuk kualiti, nilai dan inovasi produk dan perkhidmatannya pada awal sejarah Syarikat dengan pengenalan Trimpot & reg; talian. Ini adalah potentiometer yang pertama dipatenkan pertama di dunia & rsquo; Dedikasi Bourns ke kecemerlangan memastikan peningkatan berterusan produk dan perkhidmatannya untuk memuaskan pelanggan secara global. Falsafah Bourns ditubuhkan berdasarkan kualiti produk, penghantaran yang boleh dipercayai dan nilai keseluruhan terbaik untuk pelanggan di seluruh dunia. Di samping mengekalkan keupayaan pembuatan dan keupayaan sokongan global, Bourns melabur banyak dalam pembangunan teknologi dan pengembangan keupayaan pembuatannya untuk memenuhi pelanggan & rsquo; perubahan keperluan. Melalui pelaburan berterusan ini, Bourns memacu aliran ke arah pengurangan komponen. Komitmen Syarikat terhadap kualiti ditunjukkan dalam operasi pengilangannya, yang memenuhi pensijilan QS 9000 dan ISO 9001/2000.
Bourns menjual komponen pasif yang luas, termasuk potentiometer, alat perlindungan overcurrent, sensor, hubungan modular, rangkaian rintangan, suis, pengekod, kawalan panel, potensiometer gerakan linear, pendail, potentiometer ketepatan, komponen induktif, perintang cip dan susunan perintang cip , dan banyak lagi. Di samping itu, penawaran Perlindungan Litar kami terus berkembang untuk merangkumi pelindung thyristor, sekuriti resettable dan telecom, tiub pelepasan gas, modul perlindungan garis, diod cip dan produk perlindungan ESD. Produk Loji Luar termasuk pejabat pusat, stesen dan pelindung pelbagai tahap serta peranti antara muka rangkaian (NIDS) dan produk pelanggan digital (DSL). Penambahan barisan produk terbaru termasuk pengubah DC / DC, modul mikroelektronik, perintang khusus dan semikonduktor kuasa.

Kategori Product

Perlindungan litar(5,185 products)

Discrete Semiconductor Produk(604 products)

RF / IF dan RFID(95 products)

Sensor, Transducers(1,288 products)

Penyambung, Interconnects(86 products)

perintang(14,354 products)

capacitors(39 products)

Transformers(117 products)

suis(37 products)

Tools(4 products)

Ujian dan Pengukuran(1 products)

Potensiometer, Perintang boleh ubah(11,197 products)

Perlindungan Line, Distribution, Sandaran(44 products)

kit(225 products)

Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers(5 products)

Litar Bersepadu (IC)(130 products)

Pengaruh, Gelung, pencekik(10,617 products)

penapis(645 products)

Produk berkaitan