Rumah > Pengilang > Amphenol Commercial Products
Amphenol Commercial Products

Amphenol Commercial Products

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Amphenol ICC, sebuah bahagian Amphenol, ditubuhkan melalui penyelarasan Amphenol FCI (AFCI) dan Amphenol IT Communications Products (AITC) dari Januari 2017. Bahagian Amfenol ICC yang baru terdiri daripada kumpulan Amphenol berikut: Amphenol FCI, Amphenol Produk Perdagangan, Amphenol Berkelajuan Tinggi Berkelajuan Tinggi, Amphenol InterCon Systems, Kabel Permintaan, dan Amphenol TCS. Bahagian baru terus mengukuhkan rekaan dan pembuatan jejak sambil memperdalam hubungan dengan pelanggan Amphenol. Amphenol ICC adalah peneraju dunia yang menyediakan penyelesaian interkoneksi untuk pasaran maklumat, komunikasi, dan elektronik komersial.
Reka bentuk ICF amphenol dan menghasilkan pelbagai penyambung inovatif serta perhimpunan kabel untuk pelbagai aplikasi termasuk pelayan, penyimpanan, pusat data, rangkaian, industri, peralatan perniagaan, dan automotif. Dengan kehadiran global mereka dalam R & D, perkilangan, dan penjualan, mereka juga berpeluang untuk menyokong pelanggan di mana sahaja mereka beroperasi.

Jenama produk yang berkaitan termasuk: Amphenol, Amphenol Advanced Sensors (dahulunya GE Sensing), Amphenol Aerospace Operations, Amphenol Anytek, Amphenol Industrial, Amphenol LTW, Amphenol Pcd, Amphenol RF, Amphenol Sine Systems, Amphenol Spectra-Strip, Amphenol SV Microwave.

Kategori Product

RF / IF dan RFID(17 products)

Optoelectronics(125 products)

Penyambung, Interconnects(87,199 products)

Tools(344 products)

Perkakasan, Fasteners, Aksesori(1 products)

Peminat, Pengurusan Thermal(5 products)

Komputer, Office - Components, Aksesori(3 products)

Kabel, Wires - Pengurusan(17 products)

Kabel, Wires(2 products)

Cable Assemblies(1,599 products)

Produk berkaitan