Rumah > Pengilang > ADI (Analog Devices, Inc.)
ADI (Analog Devices, Inc.)

ADI (Analog Devices, Inc.)

Request quote from

Pengenalan Jenama

- Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) mentakrifkan inovasi dan kecemerlangan dalam pemprosesan isyarat. Litar bersepadu (DSP) pemprosesan analog analog, isyarat campuran dan isyarat digital (DSP) memainkan peranan penting dalam menukarkan, menyejukkan dan memproses fenomena dunia seperti cahaya, bunyi, suhu, gerakan, dan tekanan ke dalam isyarat elektrik untuk digunakan dalam pelbagai peralatan elektronik. ADI sinonim dengan prestasi tinggi di kalangan pengeluar elektronik dan kami bekerjasama dengan para pelanggan kami untuk menentukan yang terbaik dalam kualiti pengalaman pengguna. Ini bermakna imej yang paling jelas, bunyi crispest, dan antara muka yang optimum, saiz dan prestasi dalam beribu-ribu aplikasi hiburan, perubatan, komunikasi, perindustrian dan lain-lain.
Analog Devices, Inc. telah menyelesaikan pengambilalihan Hittite Microwave Corporation. Hittite akan menjadi sebahagian daripada Kumpulan RF dan Microwave ADI (RFMG) ADI.
Analog Devices, Inc. memperoleh Teknologi Linear: Dengan gabungan 80 tahun kecemerlangan teknologi, ADI menjadi "Teknologi Teknologi Analog Global Perdana". Portfolio komprehensif yang baru ini memberikan pelanggan kelebihan oleh kedudukan, inovasi, dan komitmen terkemuka pasaran. Maklumat lanjut

Kategori Product

Perlindungan litar(278 products)

Discrete Semiconductor Produk(21 products)

RF / IF dan RFID(4,610 products)

Optoelectronics(1 products)

perintang(88 products)

Isolators(1,590 products)

Kristal, Pengayun, Resonators(41 products)

Ujian dan Pengukuran(7 products)

Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)(2 products)

Supplies Power - Lembaga Mount(479 products)

Rangkaian Solutions(1 products)

Pembuat / DIY, Educational(4 products)

kit(11 products)

Litar Bersepadu (IC)(46,047 products)

penapis(3 products)

Produk audio(2 products)

Produk berkaitan